Карта - офис Варна затвори
Офис Варна затвори
Карта - офис Добрич затвори
Офис Добрич затвори
  представено в BUSINESS CITY GUIDE с партньорството на TIMES ONLINE - Лондон  
english   english русский   русский français   français español   español deutsch   deutsch  
 
екип
 
Нашите служители са висококвалифицирани специалисти с магистърска степен по счетоводство и с необходимите професионални познания в областта на действащото счетоводно, търговско, осигурително и данъчно законодателство.
Георги Куюмджиев
Представляващ и управител на фирмата от създаването й до днес е Георги Куюмджиев - дипломиран експерт-счетоводител от 1994 г. и член на Института на дипломираните експерт-счетоводители в България (ИДЕС) от същата година.

От 2001 г. е регистриран одитор – диплома №243, и член на Варненската регионална организация.

За периода 2003 - 2007 г. е бил контрольор към Съвета за контрол върху качеството на одиторските услуги към ИДЕС.

Специализирал е във Франция:
Кан, 2001 г. - "Практически семинар по одит"
Париж, 2003 г. - "Приложение на международните счетоводни и одиторски стандарти в малки и средни предприятия"

Ползва френски и руски език.
Жак Колибер
Жак Колибер е експерт-счетоводител, регистриран одитор, юридически експерт и университетски преподавател по икономика във Франция.

Член е на Института на експерт-счетоводителите във Франция, както и на Института на одиторите.

Учредител и досегашен управител е на международния одиторски и счетоводен холдинг FICADEX с предприятия в Европа и Африка.
ОФИС - ВАРНА
Теодор Тодоров
Теодор Тодоров
Офис мениджър

Магистър по счетоводство и контрол със стаж като оперативен, главен счетоводител и помощник-одитор. Говори английски и руски език. Работи във фирмата от 2000 г. – офис Варна.
Гергана Лалова
Гергана Лалова

Магистър по счетоводство и контрол със стаж като оперативен и главен счетоводител. Ползва руски и английски език. Работи във фирмата от 2003 г. – офис Варна.
Белла Аройо
Белла Аройо

Магистър по публични финанси със стаж като оперативен счетоводител. Ползва френски и английски език. Работи във фирмата от 2006 г. – офис Варна.
Петьо Адамов
Петьо Адамов

Магистър по икономика със стаж като оперативен и главен счетоводител. Ползва руски език. Работи във фирмата от началото на 2006 година- офис Варна.
Петко Петков
Петко Петков

Магистър по счетоводство със стаж като оперативен счетоводител и помощник одитор. Работи във фирмата от 2008 г. - офис Варна. Говори испански език.
Радка Арабова
Радка Арабова

Магистър по счетоводство и контрол със стаж като оперативен счетоводител. Ползва френски и английски език. Работи във фирмата от 2012 г. – офис Варна.
Лиляна Добрева
Лиляна Добрева

Магистър по Бизнес администрация – Стратегическо управление със стаж като оперативен счетоводител. Владее немски и английски език. Работи във фирмата от 2013 г. – офис Варна.
   
Виж карта и офис - град Варна